Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Η εορτή των Αγίων Πάντων
Η εορτή των Αγίων Πάντων

Η εορτή των Αγίων Πάντων

Την Σύναξη Πάντων των ανά την οικουμένη Αγίων πανηγυρίζει η Εκκλησία την Κυριακή 3/6.

ΣτηνΜητρόπολη πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Πάντων , όπου την παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον αύλιο χώρο του Ιδρύματος, θα ακολουθήσει παραδοσιακό , με τοπικούς χορούς, από το «Τερψιχόρη».

Την Σύναξη πανηγυρίζει και το ομώνυμο Παρεκκλήσιο, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κουκουράβας, το οποίο προσφάτως ανακαινίστηκε εκ βάθρων.

Την παραμονή της εορτής , στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Μεγάλος ς, μετά Θείου Κηρύγματος και Αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του  αρχιμ. Αγάθωνος Ντάτσιου.

Η ανακαίνιση του παρεκκλησίου οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες όλων των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου των Ιερών Ναών Αγίας Μαγδαληνής – Κουκουράβας και των πιστών, ντόπιων και επισκεπτών, με τις δωρεές και την προσωπική τους εργασία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση