Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Η εορτή της Μεσοπεντηκοστής
Η εορτή της Μεσοπεντηκοστής

Η εορτή της Μεσοπεντηκοστής

 

Την εορτή της Μεσοπεντηκοστής εορτάζει η Εκκλησία την Τετάρτη 26/5.

Στην  Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο ναός Γενεσίου της Θεοτόκου Φυτόκου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ. θα αφιχθούν, εποχούμενες, η Τιμία Κάρα και η Ιερά Εικόνα του Οσίου Γερασίμου του Νέου, που φυλάσσονται στον ομώνυμη Ιερά Μονή της Μακρινίτσας.

Τα Ιερά κειμήλια θα κομίσει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Σωτήρος Φλαμουρίου αρχιμ. Συμεών Αναστασίου.

Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ

Λόγω της εορτής του Ιερού Ναού Γεννήσεως Της Θεοτόκου Φυτόκου Ν. Ιωνίας , την  Τρίτη 25/5/2021 το απόγευμα από ώρα 17:00  έως 21:30  ανά 30 λεπτά και  την Τετάρτη 26/5/2019 το πρωί από ώρα 7:30 π.μ. έως 11:00 π.μ., ανά 30 λεπτά και από 11:00 π.μ. έως 13:00 ανά μία ώρα θα εκτελούνται δρομολόγια της «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» από την Κεντρική Αφετηρία προς τον Ιερό Ναό, για τη μεταφορά των προσκυνητών.

Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται στην Νο 2 έως το Π/μιο της Γεωπονικής Σχολής και στην συνέχεια με το ίδιο εισιτήριο θα μετεπιβιβάζονται σε προς τον Ιερό Ναό.

Στη διαδρομή αυτή δεν ισχύουν οι κάρτες ελεύθερης κυκλοφορίας των Α.Μ.Ε.Α., καθώς επίσης οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των πολυτέκνων , των φοιτητών, και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Α’ Ζώνης (χρώματος μπλε).

Το εισιτήριο είναι  Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου) και ισχύουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πιλοτικό έργο επανάχρησης δομικών υλικών από εκσκαφές και κατεδαφίσεις - https://t.co/kVJTnsolGM… -

  • Μεταφορά από τον προβλήτα 1 στον προβλήτα 3 η διακίνηση #σκραπ στο λιμάνι του Βόλου #σκραπ - https://t.co/YuejjMtz1U -

  • Πέντε συλλήψεις για παράβαση του  ΚΟΚ από το Λιμεναρχείο Βόλου  #λιμεναρχείοΒόλου - https://t.co/04yt8UdCv9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση