Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Γιορτή λήξης της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου στον Άγιο Λαυρέντιο
Γιορτή λήξης της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου στον Άγιο Λαυρέντιο

Γιορτή λήξης της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου στον Άγιο Λαυρέντιο

Σε κλίμα ενθουσιασμού, τα 104 κορίτσια του Δημοτικού και τα στελέχη τους πραγματοποίησαν την Κυριακή 8/7 την λήξης της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Στην παρέστη ο μητροπολίτης Δημητριάδος  Ιγνάτιος και πλήθος γονέων.

Μέσα από και δρώμενα, οι μικρές κατασκηνώτριες αποτύπωσαν τις εξαιρετικές εμπειρίες της κατασκηνωτικής συνύπαρξης και έδωσαν υπόσχεση εκ νέου συνάντησης στον ειδυλλιακό χώρο του Αγίου Λαυρεντίου, το επόμενο Καλοκαίρι.

Ο   κ. Ιγνάτιος επεσήμανε ότι «μέσα στην εβδομάδα που πέρασε έγινε ένα μικρό θαύμα. Τα μας έζησαν σε κλίμα χαράς, ζωντάνιας, ευλογίας και χάρης Θεού, υπό την προστασία της Παναγίας μας. Η σφραγίζει την ζωή των παιδιών κι εύχομαι η χαρά να είναι παντοτινή στην ψυχή τους. Όμως και στις δύσκολες στιγμές, που θα έρθουν, θα ξέρουν πού να στραφούν. Αυτό προσφέρει αυτή η . Εδώ τα μας έμαθαν για την πατρίδα μας, την , έμαθαν να την αγαπούν σωστά, με τις ομορφιές, την ιστορία και την Ορθόδοξη παράδοσή της. Ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους, που αναδεικνύονται μέσα στην κοινή ζωή…».

Ο κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στην τοπική μας Εκκλησία και τους ζήτησε να συνεχίσουν την στο , να κρατήσουν τις κατασκηνωτικές τους εμπειρίες ζωντανές. Ευχαρίστησε, επίσης τον αρχηγό της κατασκήνωσης π. Βασίλειο Αδάμ και την Πρεσβυτέρα του Λαμπρινή και όλα τα στελέχη για την πολύτιμη προσφορά τους στα παιδιά μας και ως εξής: «Ο Επίσκοπος είναι πατέρας 200 περίπου κληρικών, εγγάμων ως επί το πλείστον. Ανάμεσά τους υπάρχουν και οι δύσκολες περιπτώσεις, οι στιγμές της πίκρας και του πόνου, αλλά και της μεγάλης χαράς, σαν και την αποψινή, που γλυκαίνει τον πόνο που έχω στην ψυχή. Γι’ αυτό ευχαριστώ τον π. Βασίλειο και την οικογένειά του γι΄ αυτή την μεγάλη χαρά…».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση