Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού
Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Την περίοδο υτή – πρ' όλα τα εμπόδια – λόγω πανδημίας, συνεχίστηκε το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και του “Εσταυρωμένου”, για την στήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής, αλλά και κοινωνικών φορέων και Ιδρυμάτων, που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Το Φιλόπτωχο Ταμείο του ναού, διένειμε πασχαλινά δέματα (με ) και οικονομικά βοηθήματα σε άπορες οικογένειες και  μοναχικά πρόσωπα της ενορίας. Να σημειωθεί δε, πως το Φ.Τ. προφέρει μηνιαία βοηθήματα σε δεκάδες συνανθρώπους.

Ο Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “Εσταυρωμένος”, που είναι καρπός έμπρακτης ς και της ενορίας – προσέφερε σε ευπαθείς ομάδες (οικογένειες κρατουμένων και αποφυλακισθέντων, προσφύγων, ανέργων, ασθενών, μονογονεϊκών οικογενειών, απόρων φοιτητών και ών κ.άλ.) και σε κοινωνικούς φορείς, Ιδρύματα και χώρους κράτησης (Κιβωτός του Κόσμου, , Ξενώνας “ΦΙΛΥΡΑ”, Φυλακή Βόλου και Κασσαβέτειας, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, κρατητήρια Ελληνικής Αστυνομίας κ.άλ.), οικονομικά βοηθήματα (2.800 ), (για ), είδη ένδυσης, καθαριότητος, παραϊατρικό υλικό κ.άλ), με σκοπό τη στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων .

Τέλος, φίλος του “Ε” διένειμε, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσέφερε, μέσω του Συλλόγου, το ποσόν των 5.838 σε 61 οικογένειες της περιοχής Βόλου και περιχώρων.  

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση