Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού
Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Την περίοδο αυτή – παρ' όλα τα εμπόδια – λόγω πανδημίας, συνεχίστηκε το φιλανθρωπικό της ενορίας του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου και του “Εσταυρωμένου”, για την στήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής, αλλά και κοινωνικών φορέων και Ιδρυμάτων, που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Το Φιλόπτωχο Ταμείο του ναού, διένειμε πασχαλινά δέματα (με τρόφιμα) και οικονομικά βοηθήματα σε και  μοναχικά πρόσωπα της ενορίας. Να σημειωθεί δε, πως το Φ.Τ. προφέρει μηνιαία βοηθήματα σε δεκάδες συνανθρώπους.

Ο Σ. Σ. Κ. ο “”, που είναι καρπός έμπρακτης ς και της ενορίας – προσέφερε σε  (οικογένειες κρατουμένων και αποφυλακισθέντων, προσφύγων, ανέργων, ασθενών, μονογονεϊκών οικογενειών, απόρων φοιτητών και μαθητών κ.άλ.) και σε κοινωνικούς φορείς, Ιδρύματα και χώρους κράτησης (Κιβωτός του Κόσμου, Καναλίων, Ξενώνας “ΦΙΛΥΡΑ”, Φυλακή Βόλου και Κασσαβέτειας, Βόλου, κρατητήρια Ελληνικής Αστυνομίας κ.άλ.), οικονομικά βοηθήματα (2.800 ευρώ), διατακτικές (για τρόφιμα), είδη ένδυσης, καθαριότητος, παραϊατρικό υλικό κ.άλ), με σκοπό τη στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων .

Τέλος, φίλος του “Ε” διένειμε, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσέφερε, μέσω του Συλλόγου, το ν των 5.838 ευρώ σε 61 οικογένειες της περιοχής Βόλου και περιχώρων.  

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση