Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού
Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Την περίοδο αυτή – παρ’ όλα τα εμπόδια – λόγω πανδημίας, συνεχίστηκε το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και του “Εσταυρωμένου”, για την στήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής, αλλά και κοινωνικών φορέων και Ιδρυμάτων, που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Το Φιλόπτωχο Ταμείο του ναού, διένειμε πασχαλινά δέματα (με τρόφιμα) και οικονομικά βοηθήματα σε άπορες οικογένειες και  μοναχικά πρόσωπα της ενορίας. Να σημειωθεί δε, πως το Φ.Τ. προφέρει μηνιαία βοηθήματα σε δεκάδες συνανθρώπους.

Ο Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “Εσταυρωμένος”, που είναι καρπός έμπρακτης αγάπης και της ενορίας – προσέφερε σε ευπαθείς ομάδες (οικογένειες κρατουμένων και αποφυλακισθέντων, προσφύγων, ανέργων, ασθενών, μονογονεϊκών οικογενειών, απόρων φοιτητών και μαθητών κ.άλ.) και σε κοινωνικούς φορείς, Ιδρύματα και χώρους κράτησης (Κιβωτός του Κόσμου, Γηροκομείο Καναλίων, Ξενώνας “ΦΙΛΥΡΑ”, Φυλακή Βόλου και Κασσαβέτειας, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, κρατητήρια Ελληνικής Αστυνομίας κ.άλ.), οικονομικά βοηθήματα (2.800 ευρώ), διατακτικές (για τρόφιμα), είδη ένδυσης, καθαριότητος, παραϊατρικό υλικό κ.άλ), με σκοπό τη στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων .

Τέλος, φίλος του “Ε” διένειμε, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσέφερε, μέσω του Συλλόγου, το ποσόν των 5.838 ευρώ σε 61 οικογένειες της περιοχής Βόλου και περιχώρων.  

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσφυγή Επιτροπής Πολιτών στο ΣτΕ - https://t.co/AU9l1Fe4cv -

  • Συνελήφθη 43χρονος με 55 ναρκωτικά χάπια - https://t.co/lQaJr3bE7q -

  • Φωτιά σε στέγη σπιτιού στα Κάτω Λεχώνια  - https://t.co/C4s5dLkV10 -

"Αλιεύοντας" την είδηση