Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού
Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Την περίοδο αυτή – παρ' όλα τα εμπόδια – λόγω πανδημίας, συνεχίστηκε το φιλανθρωπικό της ενορίας του Αγίου Νικολάου Βόλου και του “Εσταυρωμένου”, για την στήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής, αλλά και κοινωνικών φορέων και Ιδρυμάτων, που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Το του ναού, διένειμε πασχαλινά δέματα (με τρόφιμα) και οικονομικά βοηθήματα σε άπορες οικογένειες και  μοναχικά πρόσωπα της ενορίας. Να σημειωθεί δε, πως το Φ.Τ. προφέρει μηνιαία βοηθήματα σε δεκάδες συνανθρώπους.

Ο Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “”, που είναι καρπός έμπρακτης αγάπης και της ενορίας – προσέφερε σε ευπαθείς ομάδες (οικογένειες κρατουμένων και αποφυλακισθέντων, προσφύγων, ανέργων, ασθενών, μονογονεϊκών οικογενειών, απόρων φοιτητών και μαθητών κ.άλ.) και σε κοινωνικούς φορείς, Ιδρύματα και χώρους σης (Κιβωτός του Κόσμου, , Ξενώνας “ΦΙΛΥΡΑ”, Φυλακή Βόλου και Κασσαβέτειας, Βόλου, κρατητήρια Ελληνικής Αστυνομίας κ.άλ.), οικονομικά βοηθήματα (2.), διατακτικές (για τρόφιμα), είδη ένδυσης, καθαριότητος, παραϊατρικό υλικό κ.άλ), με σκοπό τη στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων .

Τέλος, φίλος του “Ε” διένειμε, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσέφερε, μέσω του Συλλόγου, το ν των 5.838 ευρώ σε 61 οικογένειες της περιοχής Βόλου και περιχώρων.  

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση