Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού
Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Φιλανθρωπικές παρεμβάσεις του Μητροπολιτικού ναού και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» εν μέσω κορωναϊού

Την περίοδο αυτή – παρ’ όλα τα εμπόδια – λόγω πανδημίας, συνεχίστηκε το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Βόλου και του “Εσταυρωμένου”, για την στήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής, αλλά και κοινωνικών φορέων και Ιδρυμάτων, που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Το Φιλόπτωχο Ταμείο του ναού, διένειμε πασχαλινά δέματα (με τρόφιμα) και οικονομικά βοηθήματα σε άπορες οικογένειες και  μοναχικά πρόσωπα της ενορίας. Να σημειωθεί δε, πως το Φ.Τ. προφέρει μηνιαία βοηθήματα σε δεκάδες συνανθρώπους.

Ο Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “Εσταυρωμένος”, που είναι καρπός έμπρακτης αγάπης και της ενορίας – προσέφερε σε  (οικογένειες κρατουμένων και αποφυλακισθέντων, προσφύγων, ανέργων, ασθενών, μονογονεϊκών οικογενειών, απόρων φοιτητών και μαθητών κ.άλ.) και σε κοινωνικούς φορείς, Ιδρύματα και χώρους κράτησης (Κιβωτός του Κόσμου, Γηροκομείο Καναλίων, Ξενώνας “ΦΙΛΥΡΑ”, Φυλακή Βόλου και Κασσαβέτειας, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, κρατητήρια Ελληνικής Αστυνομίας κ.άλ.), οικονομικά βοηθήματα (2.800 ευρώ), (για τρόφιμα), , καθαριότητος, παραϊατρικό υλικό κ.άλ), με σκοπό τη στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων .

Τέλος, φίλος του “Ε” διένειμε, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσέφερε, μέσω του Συλλόγου, το ποσόν των 5.838 ευρώ σε 61 οικογένειες της περιοχής Βόλου και περιχώρων.  

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

  • Τροποποίηση της B΄ φάσης του μέτρου κάλυψης των παγίων δαπανών #κάλυψηπαγίωνδαπανών - https://t.co/VgPImsJ6CQ -

  • Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Σκιάθο  #τροχαίοατύχημα - https://t.co/7pG9UvtHmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση