Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Επίσκεψη του Δ/Σ της Τράπεζας Τροφίμων στη ΙΜΔ
Επίσκεψη του Δ/Σ της Τράπεζας Τροφίμων στη ΙΜΔ

Επίσκεψη του Δ/Σ της Τράπεζας Τροφίμων στη ΙΜΔ

 

Επίσκεψη στον μητροπολίτη  Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του Δ/Σ της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας, Ιδρύματος για την καταπολέμηση της πείνας. Η Τράπεζα Τροφίμων, σε συνεργασία με εταιρείες, σχολεία και κοινωνικούς φορείς, πραγματοποιεί δράσεις συλλογής τροφίμων και επισιτιστικά προγράμματα στοχευόμενης υποστήριξης συνανθρώπων.

Οι εκπρόσωποι του Δ/Σ, Φωτεινή Μπλιάτσου, πρόεδρος,  Τούλα Τοπούσα, γεν. γραμματέας, Αθανασία Κοντονάσιου, ταμίας και ο  Αθανάσιος Κακαδιάρης, υπεύθυνος αποθήκης, εξέφρασαν  την διάθεση της Τράπεζας να ενισχύσει με σημαντικές ποσότητες τροφίμων τα Σπίτια Γαλήνης της τοπικής Εκκλησίας, στα οποία σιτίζονται καθημερινά, την περίοδο της κρίσης, περισσότεροι από 2.000 συμπολίτες .

Από την μεριά του, ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της  Μητροπόλεως για την βούληση συνεργασίας της Τράπεζας Τροφίμων και ανέλυσε στους υπευθύνους της το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της τοπικής  Εκκλησίας, το οποίο συμβάλλει ουσιαστικά στην διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής στην εποχή μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διενέργεια ελέγχου μέσω rapid tests στην ΔΔΕ Ν. Μαγνησίας - https://t.co/tpWpu7C5WY -

  • Ζέττα Μ. Μακρή: Προγραμματισμός εμβολιασμών σε Βόλο, Αλμυρό, Αργαλαστή, Σκιάθο και Σκόπελο - https://t.co/yj7pC5CtcT -

  • Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων στον Δήμο Ρ. Φεραίου - https://t.co/ThZMhSKXDA -

"Αλιεύοντας" την είδηση