Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Επίσκεψη του «Εσταυρωμένου» στη φυλακή Κασσαβετείας
Επίσκεψη του «Εσταυρωμένου» στη φυλακή Κασσαβετείας

Επίσκεψη του «Εσταυρωμένου» στη φυλακή Κασσαβετείας

Την Πέμπτη 6 Απριλίου,  ομάδα εθελοντών του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΣ», με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου, π. Θεόδωρο Μπατάκα και τον Λάμπρο ιωτόπουλο, αντιπρόεδρο του Δ.Σ., επισκέφθηκε το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κασσαβετείας, μεταφέροντας τις ευχές του   Μητροπολίτη   Ιγνατίου και όλων των μελών και εθελοντών – συνεργατών του Συλλόγου, αλλά και ατομικά πασχαλινά δέματα για όλους τους έγκλειστους.

Η με τους κρατουμέ πραγματοποιήθηκε στα προαύλια όλων των παραρτημάτων της φυλακής. Προηγήθηκε η τέλεση της ακολουθίας του Μικρού Αγιασμού, ομιλία του π. Θεοδώρου και η επίδοση των δώρων σε 120 φυλακισμέ.

Η υποδοχή ήταν θερμή και η ευγνωμοσύνη των κρατουμένων προς την Τοπική Εκκλησία ήταν έκδηλη.

Τα ατομικά δέματα περιείχαν: εσώρουχα, κάλτσες, σαμπουάν, σαπούνια, ξυριστικές μηχανές, οδοντόβουρτες, οδοντόκρεμες, οδοντόκρεμες, τσιγάρα, τσέπη κ.ά. 

α σημειωθεί δε πως ο καταθέτει στο ταμείο δωρεών της φυλακής – υπέρ των απόρων κρατουμένων –  200,00 Ε σε μηνιαία βάση και εφοδιάζει τακτικά την κοινωνική υπηρεσία με πολλά αναγκαία είδη που έχουν ανάγκη οι φυλακισμένοι.  

Τους εθελοντές του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» συνόδευε η προϊσταμένη της φυλακής  Ε. Σαμαρά και η   Χριστίνα, κοινωνική λειτουργός  του καταστήματος.

Η ίδια εκδήλωση ς θα πραγματοποιηθεί – μετά το – και στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και στα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση