Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Επίσκεψη Ιγνατίου στα μαθήματα Αγιογραφίας στην Πορταριά
Επίσκεψη  Ιγνατίου στα μαθήματα Αγιογραφίας στην Πορταριά

Επίσκεψη Ιγνατίου στα μαθήματα Αγιογραφίας στην Πορταριά

Το Ιερό Παρεκκλήσιο Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Ξενοδοχείου Ξενία ς επισκέφθηκε ο Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, αμέσως μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού που έλαβε χ στην Ιερά Μονή Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ Πορταριάς Πηλίου, το απόγευμα της Τρίτης 18/07.

Εκεί έγινε δεκτός από τον εφημέριο της ς, π.Βασίλειο Καπέλλα, την του Λία Αδραχτά-Καπέλλα, τον π.Δημήτριο Κάλλη, τον αγιογράφο Βασίλειο Δερβένη, τον διευθυντή του Ρ/Σ της Μητροπόλεως “Ορθόδοξη Μαρτυρία” Νίκο Βαραλή, τον αεικίνητο Νικόλαο Βέη και πολλούς συμμετέχοντες.
Είχε τη να δει από κοντά και να ευλογήσει ολόθερμα το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στο πλαίσιο των ν μαθημάτων αγιογραφίας , από τον αγιογράφο Βασίλειο Δερβένη, με τη συμμετοχή ενοριτών των Αγίων Αναργύρων Πορταριάς και όχι μόνο.

Ο Ιγνάτιος έδωσε εκ μέρους των συμμετεχόντων ένα στον αγιογράφο, ως ευλογία, με τα Θεομητορικά Προσωνύμια, από τις της Αποστολικής ς.

Η Παναγία “Πορταριά” ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς, με πολύ όρεξη και ομαδική συνεργατική προσπάθεια. Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση