Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Επίσκεψη Ιγνατίου στα μαθήματα Αγιογραφίας στην Πορταριά
Επίσκεψη  Ιγνατίου στα μαθήματα Αγιογραφίας στην Πορταριά

Επίσκεψη Ιγνατίου στα μαθήματα Αγιογραφίας στην Πορταριά

Το Ιερό Παρεκκλήσιο Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Ξενοδοχείου Ξενία Πορταριάς επισκέφθηκε ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, αμέσως μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού που έλαβε χώρα στην Ιερά Μονή Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ Πορταριάς Πηλίου, το απόγευμα της Τρίτης 18/07.

Εκεί έγινε δεκτός από τον εφημέριο της ενορίας, π.Βασίλειο Καπέλλα, την πρεσβυτέρα του Λία Αδραχτά-Καπέλλα, τον π.Δημήτριο Κάλλη, τον αγιογράφο Βασίλειο Δερβένη, τον διευθυντή του Ρ/Σ της Μητροπόλεως “Ορθόδοξη Μαρτυρία” Νίκο Βαραλή, τον αεικίνητο Νικόλαο Βέη και πολλούς συμμετέχοντες.
Είχε τη χαρά να δει από κοντά και να ευλογήσει ολόθερμα το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων αγιογραφίας , από τον αγιογράφο Βασίλειο Δερβένη, με τη συμμετοχή ενοριτών των Αγίων Αναργύρων Πορταριάς και όχι μόνο.

Ο Ιγνάτιος έδωσε εκ μέρους των συμμετεχόντων ένα βιβλίο στον αγιογράφο, ως ευλογία, με τα Θεομητορικά Προσωνύμια, από τις εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας.

Η Παναγία “Πορταριά” ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς, με πολύ όρεξη και ομαδική συνεργατική προσπάθεια. Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θέματα των Αφετών στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ - https://t.co/D2R9o2o1U2 -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ - https://t.co/R5SsOkQ0Iu -

  • Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνης - https://t.co/V6lSwHMXfz -

"Αλιεύοντας" την είδηση