Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Επισκέψεις μητροπολίτη Δημητριάδος στους χώρους κράτησης 
Επισκέψεις μητροπολίτη Δημητριάδος στους χώρους κράτησης 

Επισκέψεις μητροπολίτη Δημητριάδος στους χώρους κράτησης 

Επισκέψεις στις   της Μαγνησίας έκανε σήμερα ο μητροπολίτης Δημητριάδος  Ιγνάτιος , συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Γραφείου Μερίμνης Φυλακών της  Μ. Δημητριάδος και πρόεδρο του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα και παρακολούθησε τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που ετοίμασαν και παρουσίασαν οι κρατούμενοι των δύο φυλακών (Ε.Α.Κ.Κ.. Κασσαβετείας και Ε.Κ.Κ.. Βόλου), με τη βοήθεια εκπαιδευτικών και μιας ομάδος φοιτητών του Θεσσαλίας, ενώ απηύθυνε  λόγους και διένειμε τα ατομικά δέματα που προσέφεραν όλες οι ενορίες της και ετοίμασαν οι του “Ε”.

Η τελευταία επίσκεψή του  πραγματοποιήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου.

Στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου τον υποδέχτηκαν   Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας  Βασίλειος Καραΐσκος, ο δ/τής του Αστυνομικού Τμήματος και άλλοι συνεργάτες τους.

Ο μητροπολίτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κρατούμενους και, στη συνέχεια, μίλησε στους αστυνομικούς υπαλλήλους που είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα τελετών του Αστυνομικού Μεγάρου.

Ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” προσέφερε 30 κουτιά μελομακάρονα για όλους τους έγκλειστους που θα κρατηθούν στις ημέρες των εορτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

"Αλιεύοντας" την είδηση