Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Επισκέψεις Ιγνατίου στους χώρους κράτησης της περιοχής
Επισκέψεις  Ιγνατίου στους χώρους κράτησης της περιοχής

Επισκέψεις Ιγνατίου στους χώρους κράτησης της περιοχής

Επίσκεψη στους χώρους κράτησης της περιοχής, επ’ ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δημητριάδος Ιγνάτιος, συνοδευόμενος από τον πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και υπεύθυνο του Γραφείου Μερίμνης Φυλακών και από μια πολυμελή ομάδα εθελοντών – συνεργατών της τοπικής Εκκλησίας. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (Φυλακές) Κασσαβετείας και το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (Φυλακές) Βόλου. Και στα δύο Σωφρονιστικά Καταστήματα παρακολούθησε τις χριστουγεννιάτικες εορτές, που παρουσίασαν οι κρατούμενοι μαθητές των σχολείων των δύο Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

Ο π. Θεόδωρος, απευθυνόμενος προς τους φυλακισμένους, μετέφερε την αγάπη και τις ευχές όλων των συνεργατών του συλλόγου και δήλωσε πως οι άνθρωποι του «Ε» θα συνεχίσουν να στηρίζουν κάθε θεάρεστη προσπάθεια των φυλακών.

Ο επίσκοπος συνεχάρη τους κρατούμενους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για το που παρουσίασαν, εξήρε το έργο που επιτελείται στα σχολεία των φυλακών, βράβευσε τους μαθητές (εκ μέρους του «Ε») και διένειμε τα εορταστικά ατομικά δέματα, που ήταν καρπός αγάπης όλων των ενοριών της και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».

Ακολούθως, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Μαρκογιαννάκης με τους επιτελείς του και τους κρατούμενους του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, στους οποίους προσέφερε γλυκίσματα, μια ικανή ποσότητα αναγκαίων ειδών, είδη ατομικής καθαριότητος, τηλεκάρτες, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα κ.ά.

Στη συνέχεια, ο είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί στους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, να εκφράσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη της τοπικής Εκκλησίας στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. και να ευχηθεί προς όλους για τις επερχόμενες εορτές. Εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Μαρκογιαννάκης, παρέδωσε στον π. Θεόδωρο, πρόεδρο του Δ.Σ. του «Ε», και τους συνεργάτες του μια ικανή ποσότητα τροφίμων, παιχνιδιών, ενδυμάτων, υποδημάτων και άλλων αναγκαίων ειδών για την ενίσχυση των δεκάδων οικογενειών που στηρίζει ο σύλλογος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση