Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εόρτιες επισκέψεις μητροπολίτη Ιγνατίου στα Σωφρονιστικά καταστήματα
Εόρτιες επισκέψεις μητροπολίτη Ιγνατίου στα Σωφρονιστικά καταστήματα

Εόρτιες επισκέψεις μητροπολίτη Ιγνατίου στα Σωφρονιστικά καταστήματα

Επίσκεψη στους χώρους κράτησης της περιοχής, επ’ ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιήσει, την Πέμπτη 21/12 ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, συνοδευόμενος από τον πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και υπεύθυνο του Γραφείου Μερίμνης Φυλακών και από μια πολυμελή ομάδα εθελοντών – συνεργατών της τοπικής Εκκλησίας.

Συγκεκριμένα:

Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί τις Φυλακές Κασσαβετείας και στις 11 π.μ. τις Φυλακές Βόλου. Στα δύο Σωφρονιστικά Καταστήματα θα παρακολουθήσει, στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, την χριστουγεννιάτικη εορτή, που θα παρουσιάσουν οι κρατούμενοι μαθητές των σχολείων των καταστημάτων.

Ο ίδιος θα ομιλήσει στους κρατούμενους και θα προσφέρει ατομικά δέματα προς όλους, εκ μέρους των ενοριών της Μητροπόλεως Δημητριάδος και του Συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ».

Στις 12.00 μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στους κρατούμενους του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Ιωνίας, στους οποίους θα προσφέρει γλυκίσματα και είδη ατομικής καθαριότητος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση