Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εορταστική σύναξη των εθελοντών του “Εσταυρωμένου”
Εορταστική σύναξη των εθελοντών του “Εσταυρωμένου”

Εορταστική σύναξη των εθελοντών του “Εσταυρωμένου”

Με πρόταση του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» πραγματοποιήθηκε (19/01) εόρτια σύναξη όλων των συνεργατών – εθελοντών, στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μ. , παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, για να τους ευχαριστήσει έμπρακτα για τη σταθερή και αφοσιωμένη παρουσία τους κοντά του.

Το «παρών» στο οικογενειακό αυτό αντάμωμα έδωσε ο μητροπολίτης Ιγνάτιος. Συνεχάρη τον Σύλλογο για τη μεγάλη κοινωνική του προσφορά, που έχει καταπλήξει και τον πλέον δύσπιστο και αποτελεί έναν σπουδαίο λόγο χαράς και υπερηφανείας για την τοπική Εκκλησία.

Σημείωσε, μάλιστα, εύστοχα πως αν το έργο αυτό το είχε αναλάβει ένας άλλος Οργανισμός, θα χρειαζόταν μακρόπνοους σχεδιασμούς και ιλιγγιώδεις προϋπολογισμούς για να διεκπεραιωθεί. Και ο «Ε» επιτελεί το εξαιρετικό αυτό κατόρθωμα, με μόνο τίμημα το περίσσευμα ή και το υστέρημα τον ανθρώπων του.

Τον επίσκοπο ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων ο πρόεδρος π. Θεόδωρος και ο Λάμπρος Γιωτόπουλος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την αμέριστη υποστήριξη και αγάπη του σε κάθε ανάγκη και αίτημα.

Ζήτησαν, μάλιστα, η αρωγή αυτή να συνεχιστεί αδιατάρακτη.

Ακολούθως, ο κ. Ιγνάτιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ακολούθησε πλούσια εόρτια δεξίωση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

  • Εννιά μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών - https://t.co/1aunUhylZo… -

  • Υποψηφιότητες για τη διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 #ΑΣΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/cXg2S6MDws -

"Αλιεύοντας" την είδηση