Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εορταστική σύναξη των εθελοντών του “Εσταυρωμένου”
Εορταστική σύναξη των εθελοντών του “Εσταυρωμένου”

Εορταστική σύναξη των εθελοντών του “Εσταυρωμένου”

Με πρόταση του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» πραγματοποιήθηκε (19/01) εόρτια σύναξη όλων των συνεργατών – εθελοντών, στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μ. Δημητριάδος, παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, για να τους ευχαριστήσει έμπρακτα για τη σταθερή και αφοσιωμένη παρουσία τους κοντά του.

Το «παρών» στο οικογενειακό αυτό αντάμωμα έδωσε ο Ιγνάτιος. Συνεχάρη τον Σύλλογο για τη μεγάλη κοινωνική του προσφορά, που έχει καταπλήξει και τον πλέον δύσπιστο και αποτελεί έναν σπουδαίο λόγο χαράς και υπερηφανείας για την τοπική Εκκλησία.

Σημείωσε, μάλιστα, εύστοχα πως αν το έργο αυτό το είχε αναλάβει ένας άλλος Οργανισμός, θα χρειαζόταν μακρόπνοους σχεδιασμούς και ιλιγγιώδεις προϋπολογισμούς για να διεκπεραιωθεί. Και ο «Ε» επιτελεί το εξαιρετικό αυτό κατόρθωμα, με μόνο τίμημα το περίσσευμα ή και το υστέρημα τον ανθρώπων του.

Τον επίσκοπο ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων ο πρόεδρος π. Θεόδωρος και ο αντιπρόεδρος Λάμπρος Γιωτόπουλος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την αμέριστη υποστήριξη και του σε κάθε ανάγκη και αίτημα.

Ζήτησαν, μάλιστα, η αρωγή αυτή να συνεχιστεί αδιατάρακτη.

Ακολούθως, ο κ. ευλόγησε τη και ακολούθησε πλούσια εόρτια δεξίωση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινά η θεώρηση - χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2022 #ΑμέΑ - https://t.co/frq3qOpjn6 -

  • Έργα και μελέτες για το #Πουρί και τη Μακρυρράχη #Πουρί - https://t.co/ag7UDjW1lL -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς» – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σε δύο φάσεις η ψυχρή εισβολή – Χιόνια και σε πεδινές περιοχές… - https://t.co/pPiXm6MHu2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση