Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εννέα χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο
Εννέα χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Εννέα χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

 

Παρουσίαση βιβλίου του Κων. Χολέβα, αφιερωμένο  στη μνήμη του

Το Σάββατο 28/1/2017 συμπληρώνονται εννέα   χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του Μακαριστού Ποιμενάρχου , Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος.

Η Τοπική  Εκκλησία, με ευγνωμοσύνη για τα αξέχαστα 24 έτη της ενταύθα Ποιμαντορίας του, όσο και για την ανυπέρβλητη προσφορά του στη διακονία της Αγίας  Εκκλησίας εν συνόλω, θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, ιερουργούντος του μητροπολίτη Ιγνατίου, στο τέλος της οποίας θα ψαλεί ιερό Μνημόσυνο.

Αμέσως μετά, στις 11.00 π.μ. στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ.Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Πολιτικού Επιστήμονος κ. Κων/νου Χολέβα, αρχισυντάκτη του περιοδικού «Εκκλησία», με τίτλο «Η Ελληνορθόδοξη πρόταση, για την κρίση, την Παιδεία, τα εθνικά θέματα», το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Την παρουσίαση θα κάνουν ο αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας και ο φιλόλογος Κων. Ακριβόπουλος.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο κ. Ιγνάτιος.

Καλείται το φιλόχριστο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως  να συμμετάσχει στις δύο εκδηλώσεις μνήμης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, προσευχόμενοι για την ανάπαυση της ψυχής του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κων. Μαραβέγιας: Να ενταχθούν στον «Φιλόδημο» οι μελέτες για τη νομιμοποίηση λιμενικών υποδομών στο Νότιο Πήλιο… - https://t.co/Mhc02f4yCu -

  • #Κεραμική, μια εναλλακτική δραστηριότητα για παιδιά  #Κεραμική - https://t.co/9RgSFhPkdD -

  • Θεά Αθηνά και Παναγία: Βίοι παράλληλοι; - https://t.co/oBunUiRHYa -

"Αλιεύοντας" την είδηση