Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Έναρξη λειτουργίας των ενοριακών Συσσιτίων
Έναρξη λειτουργίας των ενοριακών Συσσιτίων

Έναρξη λειτουργίας των ενοριακών Συσσιτίων

Με τον της εορτής του Αγίους Ευφροσύνου, του Μάγειρος, Προστάτου των εθελοντών και εθελοντριών των ενοριακών συσσιτίων της Τοπικής Εκκλησίας, ξεκίνησε επισήμως η έναρξη του σπουδαίου αυτού φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως για το νέο εκκλησιαστικό έτος.

Ο Εσπερινός της εορτής και ο της ενάρξεως τελέστηκαν στον Ιερό Ναό Βόλου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, παρουσία των υπευθύνων κληρικών και των κυριών που διακονούν στα .

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την σπουδαιότητα του έργου αυτού σε καιρούς κρίσης και ανέχειας, ενώ ανέδειξε ιδιαιτέρως τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς των στελεχών της Εκκλησίας, ενός ιδεώδους υψηλού, το οποίο χαρακτηρίζει την εκκλησιαστική διακονία διαχρονικά.

Χαρακτήρισε δε τους «θησαυρό και ακριβή περιουσία της Εκκλησίας. Χάρη σε εσάς έχουμε τούτη την κρίσιμη εποχή παρουσία, που αναγνωρίζεται απ’ όλους».

Τόνισε, επίσης, ότι στο επίκεντρο της διακονίας μας βρίσκεται η απροϋπόθετη και άμετρη αγάπη προς τον κάθε άνθρωπο, που είναι η ζωντανή εικόνα του Θεού και ευχήθηκε προς όλους καλή δύναμη στο πολύτιμο αυτό έργο και την φετινή χρονιά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση