Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Έναρξη δραστηριοτήτων του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων
Έναρξη δραστηριοτήτων του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων

Έναρξη δραστηριοτήτων του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων

Τον Αγισμό της ενάρξεως των συναντήσεων του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων, για την τρέχουσα ιεραποστολική χρονιά, τέλεσε ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος το Σάββατο 9/10 στο Πν. Κέντρο του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Νεκταρίου Βόλου.

Η όλη προσπάθεια κινείται στο πλαίσιο της ποιμαντικής ευθύνης της Τοπικής Εκκλησίας για τους νέους που διακονούν στο Ιερό Βήμα.

ια το λόγο αυτό, όπως και κάθε χρόνο, ο ειδικός αυτός Τομέας θα προσπαθήσει να προσφέρει ουσιαστική στους νέους, σχετικά με τη διακονία της Λατρείας και την της Πνευματικής τους ς.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού, ο αρχι και υπεύθυνος του Τομέα π. Ιωήλ Ποδαρόπουλος προσφώνησε τον Σεβασμιώτατο και τον ευχαρίστησε για την πατρική του συμ στο έργο της ποιμαντικής των Ιεροπαίδων.

Αντιφωνώντας ο Ποιμενάρχης, μίλησε πατρικά στους νέους, αναφερόμενος στην όλη προσπάθεια, που ξεκίνησε από την έλευσή του στο Βόλο και χρόνο με το χρόνο βλαστάνει, ενώ πολλές φορές οδηγεί και στην Ιερωσύνη. Ακόμη, ευχαρίστησε τους τες κληρικούς, γιατί με τη βοήθειά τους στηρίζεται η όλη προσπάθεια.

ια την τρέχουσα ιεραποστολική χρονιά έχει εκπονηθεί ένα νέο πρόγραμμα, με συναντήσεις, αλλά και εξορμήσεις σε Ιερές Μονές, συμμετοχή σε και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες της Τοπικής Εκκλησίας.

ag_anagnostes_02ag_anagnostes_01

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση