Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Έναρξη δραστηριοτήτων του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων
Έναρξη δραστηριοτήτων του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων

Έναρξη δραστηριοτήτων του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων

Τον Αγιασμό της ενάρξεως των συναντήσεων του Τομέα Ποιμαντικής Αναγνωστών και Ιεροπαίδων, για την τρέχουσα ιεραποστολική χρονιά, τέλεσε ο Μητροπολίτης κ. το Σάββατο 9/10 στο Πν. Κέντρο του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Νεκταρίου Βόλου.

Η όλη προσπάθεια κινείται στο πλαίσιο της ποιμαντικής ευθύνης της Τοπικής Εκκλησίας για τους νέους που διακονούν στο Ιερό Βήμα.

Για το λόγο αυτό, όπως και κάθε χρόνο, ο ειδικός αυτός Τομέας θα προσπαθήσει να προσφέρει ουσιαστική κατάρτιση στους νέους, σχετικά με τη διακονία της Λατρείας και την καλλιέργεια της Πνευματικής τους ζωής.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού, ο και υπεύθυνος του Τομέα π. Ιωήλ Ποδαρόπουλος προσφώνησε τον Σεβασμιώτατο και τον ευχαρίστησε για την πατρική του συμπαράσταση στο έργο της ποιμαντικής των Ιεροπαίδων.

Αντιφωνώντας ο Ποιμενάρχης, μίλησε πατρικά στους νέους, αναφερόμενος στην όλη προσπάθεια, που ξεκίνησε από την έλευσή του στο Βόλο και χρόνο με το χρόνο βλαστάνει, ενώ πολλές φορές οδηγεί και στην Ιερωσύνη. Ακόμη, ευχαρίστησε τους παρόντες κληρικούς, γιατί με τη βοήθειά τους στηρίζεται η όλη προσπάθεια.

Για την τρέχουσα ιεραποστολική χρονιά έχει εκπονηθεί ένα νέο πρόγραμμα, με συναντήσεις, αλλά και εξορμήσεις σε Ιερές Μονές, συμμετοχή σε ακολουθίες και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες της Τοπικής Εκκλησίας.

ag_anagnostes_02ag_anagnostes_01

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση