Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης στον Νομό Γρεβενών
Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης στον Νομό Γρεβενών

Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης στον Νομό Γρεβενών

Λίγο πριν αποχαιρετίσουν το καλοκαίρι και υποδεχτούν το νέο εκκλησιαστικό έτος, πραγματοποιήθηκε (25/8) των στελεχών νεότητας, που διακόνησαν και φέτος το κατασκηνωτικό στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Προορισμός ήταν ο Νομός ρεβενών, με σκοπό να κλείσει ευχάριστα και ψυχοφελώς η ευλογημένη των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως.

Με επικεφαλής τον αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου και την συνοδεία των αρχηγών όλων των υπόλοιπων περιόδων, αρχιμ. Καλλίνικου εωργακοπούλου, π. Βασιλείου Αδάμ, Γεωργίας Λύτρα, Θεος Γεωργακοπούλου, οι εκ κατευθύνθηκαν προς τα Γρεβενά, ξεκινώντας από την ανάβαση στον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου, γνωστό και ως Βάλια Κάλντα.

Με τη βοήθεια ειδικών, περπάτησαν ένα μεγάλο μέρος του Εθνικού Δρυμού, λαμβάνοντας πληροφορίες για τα διάφορα και σπάνια είδη χλωρίδας και ς που συναντά κανείς στην οροσειρά της Πίνδου.

Στο τέλος του περιπάτου και με τη βοήθεια των ειδικών, αρχηγοί και στελέχη πέρασαν από τη δοκιμασία της τοξοβολίας.

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο χωριό Σπήλαιο, όπου γευσαν, παρουσία του πρωτοσυγκέλλου αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη. Μετά την τράπεζα, αναχώρησαν για τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίου Αχιλλίου Γρεβενών, όπου συνάντησαν τον μητροπολίτη Γρεβενών Δαυίδ, ο οποίος τους καλωσόρισε, αφιέρωσε αρκετό από τον χρόνο του στην συναναστροφή μαζί τους και προσέφερε στον καθένα ξεχωριστά αναμνηστικές ευλογίες.

Ακολούθησε ένας σύντομος περίπατος στο των Γρεβενών, λίγο πριν την αναχώρηση. Τραγούδια και σκοποί κατασκηνωτικοί συνόδευσαν τους εκδρομείς κατά την διάρκεια όλης της διαδρομής, στον περίπατο στη Πίνδο, στο γεύμα και στην συνάντησή τους με τον μητροπολίτη Δαυίδ.

Τα στελέχη άφησαν πίσω τους ηχηρές νότες Κατασκήνωσης και ανανέωσαν το κατασκηνωτικό τους ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση