Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Εκδήλωση του “Eσταυρωμένου” για τους τρόφιμους του ξενώνα Φιλύρα
Εκδήλωση του “Eσταυρωμένου” για τους τρόφιμους του ξενώνα Φιλύρα

Εκδήλωση του “Eσταυρωμένου” για τους τρόφιμους του ξενώνα Φιλύρα

Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη, οι τρόφιμοι του ξενώνα ΦΙΛΥΡΑ – της Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου – συμμετείχαν σε εορταστικό γεύμα που παρέθεσε γι’ αυτούς ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” σε εστιατόριο της παραλίας του Βόλου (1/3). Στο γεύμα συμμετείχαν και δυο στον Ξενώνα και έξι του Συλλόγου.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν ευχάριστη και οι εκδηλώσεις ανθρωπιάς και έμπρακτης αγάπης των ανθρώπων της Τοπικής Εκκλησίας γέμισαν τις καρδιές με παρηγοριά και ελπίδα.

Απ’ όλη αυτή την ζεστή και ανθρώπινη συναναστροφή βγήκε κι ένα ελπιδοφόρο συμπέρασμα: “στην κοινωνία αυτή, που διακρίνεται για τον ατομισμό της, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους τραυματισμένους στη ψυχή συνανθρώπους τους, που έχουν τόσο ανάγκη το χάδι, την τρυφερότητα, τον καλό λόγο, την παρηγοριά, αλλά και τα αναγκαία για την καλή τους διαβίωση. Είναι σπουδαίο να αφιερώνει ο άνθρωπος λίγο χρόνο από την καθημερινότητά του για να προσφέρει την ευκαιρία στον άλλο να τον προσεγγίσει και να τον ακούσει.

Σήμερα έχουν λείψει οι καλοί ακροατές των πονεμένων συνανθρώπων, επειδή βρισκόμαστε στην εποχή της ταραχής και του ατομισμού”. Οι άνθρωποι του “Ε” – με την συμπαράσταση του Δ.Σ. του Συλλόγου – συνεχίζουν να έχουν κάτω από τη μέριμνά τους και τον Ξενώνα ΦΙΛΥΡΑ, αλλά και πολλούς άλλους εμπερίστατους αδελφούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση