Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Εκδήλωση του “Eσταυρωμένου” για τους τρόφιμους του ξενώνα Φιλύρα
Εκδήλωση του “Eσταυρωμένου” για τους τρόφιμους του ξενώνα Φιλύρα

Εκδήλωση του “Eσταυρωμένου” για τους τρόφιμους του ξενώνα Φιλύρα

Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη, οι τρόφιμοι του ξενώνα ΦΙΛΥΡΑ – της Ψυχιατρικής κλινικής του οσοκομείου – συμμετείχαν σε εορταστικό γεύμα που παρέθεσε γι' αυτούς ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΣ” σε της ς του (1/3). Στο γεύμα συμμετείχαν και δυο εργαζόμενοι στον Ξενώνα και έξι εθελοντές του Συλλόγου.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν ευχάριστη και οι ανθρωπιάς και έμπρακτης αγάπης των ανθρώπων της Τοπικής Εκκλησίας γέμισαν τις καρδιές με παρηγοριά και ελπίδα.

Απ' όλη αυτή την ζεστή και ανθρώπινη συναναστροφή βγήκε κι ένα ελπιδοφόρο συμπέρασμα: “στην αυτή, που διακρίνεται για τον ατομισμό της, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους τραυματισμένους στη ψυχή συνανθρώπους τους, που έχουν τόσο ανάγκη το χάδι, την τρυφερότητα, τον καλό λόγο, την παρηγοριά, αλλά και τα αναγκαία για την καλή τους διαβίωση. Είναι σπουδαίο να αφιερώνει ο λίγο χρόνο από την καθημερινότητά του για να προσφέρει την ευκαιρία στον άλλο να τον προσεγγίσει και να τον ακούσει.

Σήμερα έχουν λείψει οι καλοί ακροατές των πονεμένων συνανθρώπων, επειδή βρισκόμαστε στην εποχή της ταραχής και του ατομισμού”. Οι άνθρωποι του “Ε” – με την συάσταση του Δ.Σ. του Συλλόγου – συνεχίζουν να έχουν κάτω από τη μέριμνά τους και τον Ξενώνα ΦΙΛΥΡΑ, αλλά και πολλούς άλλους εμπερίστατους αδελφούς.

"Αλιεύοντας" την είδηση