Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εκδήλωση λήξης του σχ. έτους στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής
Εκδήλωση λήξης του σχ. έτους στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Εκδήλωση λήξης του σχ. έτους στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Ολοκληρώνεται το σχολικό έτος 2018-2019 για την Σχολή Βυζ. Μουσικής της  Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, η οποία εφέτος συμπλήρωσε 72 χρόνια ζωής, συνεχίζοντας, με πιστότητα και επαγγελματισμό, το έργο της διατήρησης, αλλά και προώθησης της μεγάλης ιεροψαλτικής παράδοσης του τόπου .

Το έργο της Σχολής εξαπλώνεται σε τέσσερα σημεία της τοπικής  Εκκλησίας: στον Βόλο, στον Αλμυρό, στην Αγιά και στην Αγριά, με διακόσιους είκοσι (220) σπουδαστές, κατά την φετινή χρονιά και δέκα (10) καθηγητές.

Η Σχολή  θα πραγματοποιήσει, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στις 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μεγάλη εκδήλωση λήξης, κατά την οποία θα παρουσιαστεί το έργο που επιτελέστηκε στην παρελθούσα χρονιά, ενώ χορωδιακά σχήματα και μεμονωμένοι μαθητές, υπό την καθοδήγηση των  καθηγητών τους, θα παρουσιάσουν την πρόοδό τους.

Για τον λόγο αυτό, η τοπική Εκκλησία καλεί όλους να συμμετάσχουν στην ως άνω εκδήλωση, προκειμένου να ενισχύσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια και τον αγώνα των σημερινών σπουδαστών της Σχολής και αυριανών ιεροψαλτών .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Κεραμική, μια εναλλακτική δραστηριότητα για παιδιά  #Κεραμική - https://t.co/9RgSFhPkdD -

  • Θεά Αθηνά και Παναγία: Βίοι παράλληλοι; - https://t.co/oBunUiRHYa -

  • Κορωναϊός: η Επιτροπή κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία για ένα δυνητικό εμβόλιο - https://t.co/l1xLOgeqHl -

"Αλιεύοντας" την είδηση