Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Εκδήλωση για το Ίδρυμα ενισχύσεως και επιμορφώσεως του εφημεριακού κλήρου στην Αγριά
Εκδήλωση για το Ίδρυμα ενισχύσεως και επιμορφώσεως του εφημεριακού κλήρου στην Αγριά

Εκδήλωση για το Ίδρυμα ενισχύσεως και επιμορφώσεως του εφημεριακού κλήρου στην Αγριά

Πργμτοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση του Ιδρύματος Ενισχύσεως και Επιμορφώσεως του εφημεριακού κλήρου της τοπικής Εκκλησίας, τη Δευτέρα 11/11, στο VALIS στην Αγριά.

Διακόσιοι και πλέον προσκεκλημένοι, και λαϊκοί, απήλαυσαν ένα όμορφο απογευματινό στην κεντρική αίθουσα του υ, που ν προσφέρθηκε από τη διεύθυνση, μέσα από ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που παρουσίασαν η Χορωδία και το Χορευτικό Συγκρότημα του Ομίλου Ερευνών Πηλίου και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Δράκειας.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης η Μαρίνα Μπαρούτα, με τη συνοδεία ορχηστρικού συνόλου, παρουσίασε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε, ο της Μητροπόλεως ααρχιμ. Κιαμέτης,  ο οποίος μετέφερε τις ευχές του μητροπολίτου και ευχαρίστησε τον π. Βαρνάβα Σαράτση για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, τους συντελεστές και όλους τους παρευρισκομέ, για την έκδηλη συάστασή τους στη λειτουργία του Ιδρύματος, που μισθοδοτεί 13 νέους οικογενειάρχες κληρικούς της Μητροπόλεως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση