Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εκδήλωση για το Ίδρυμα ενισχύσεως και επιμορφώσεως του εφημεριακού κλήρου στην Αγριά
Εκδήλωση για το Ίδρυμα ενισχύσεως και επιμορφώσεως του εφημεριακού κλήρου στην Αγριά

Εκδήλωση για το Ίδρυμα ενισχύσεως και επιμορφώσεως του εφημεριακού κλήρου στην Αγριά

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά του Ιδρύματος Ενισχύσεως και Επιμορφώσεως του εφημεριακού κλήρου της τοπικής Εκκλησίας, τη Δευτέρα 11/11, στο ξενοδοχείο VALIS στην Αγριά.

Διακόσιοι και πλέον προσκεκλημένοι, και λαϊκοί, απήλαυσαν ένα όμορφο απογευματινό στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου, που δωρεάν προσφέρθηκε από τη διεύθυνση, μέσα από ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που παρουσίασαν η Χορωδία και το Χορευτικό Συγκρότημα του Ομίλου Ερευνών Πηλίου και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Δράκειας.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης η Μαρίνα Μπαρούτα, με τη συνοδεία ορχηστρικού συνόλου, παρουσίασε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Την χαιρέτισε, ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως ααρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης,  ο οποίος μετέφερε τις ευχές του μητροπολίτου και ευχαρίστησε τον π. Βαρνάβα Σαράτση για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, τους συντελεστές και όλους τους παρευρισκομένους, για την έκδηλη συμπαράστασή τους στη λειτουργία του Ιδρύματος, που μισθοδοτεί 13 νέους οικογενειάρχες κληρικούς της Μητροπόλεως.

"Αλιεύοντας" την είδηση