Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Εκδήλωση για την Οικογένεια στο Συνεδριακό Κέντρο
Εκδήλωση για την Οικογένεια στο Συνεδριακό Κέντρο

Εκδήλωση για την Οικογένεια στο Συνεδριακό Κέντρο

Το ενδιφέρον της Τοπικής  Εκκλησίας στρέφεται και πάλι στους νέους και συζύγους, που συμμετέχουν στις ενοριακές της Ιεράς Μητροπόλεως και όχι μόνο.

  Στο πλαίσιο της ποιμαντικής της Οικογένειας, την Κυριακή 13/11, στις 10.30 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί με κεντρικό ομιλητή τον  Σπυρίδωνα Τάνταρο,  αναπληρωτή καθηγητή Αναπτυξιακής Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, με εξαιρετική προσφορά και εμπειρία σε θέματα ποιμαντικής της Οικογένειας , καθώς τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στη μελέτη της γνωστικής, γλωσσικής και συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών προς και ς ηλικίας, αλλά και των εφήβων, ιδιαίτερα δε η μελέτη των επιδράσεων του οικογενειακού πλαισίου στην ανάπτυξη. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, καθώς και κεφαλαίων σε βιβλία, ενώ έχει επιμεληθεί τέσσερα βιβλία στα ελληνικά.

Ο κ. Τάνταρος θα αναπτύξει το θέμα «Η Σύγχρονη και η ανάπτυξη των παιδών».

Παράλληλα, με την ομιλία του κ. Τάνταρου, θα λειτουργήσει τμήμα δημιουργικής ς των παιδιών σε χώρους του Συνεδριακού Κέντρου.

Η Μητρόπολη καλεί τους και τους νέους συζύγους να συμμετάσχουν στην εν λόγω , που αποτελεί άλλη μία έκφραση αγάπης και στήριξής της  προς τον Ιερό Θεσμό της Οικογένειας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση