Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εκδήλωση για την Οικογένεια στο Συνεδριακό Κέντρο
Εκδήλωση για την Οικογένεια στο Συνεδριακό Κέντρο

Εκδήλωση για την Οικογένεια στο Συνεδριακό Κέντρο

Το ενδιαφέρον της Τοπικής Εκκλησίας στρέφεται και πάλι στους νέους και συζύγους, που συμμετέχουν στις ενοριακές Σχολές Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής της Οικογένειας, την 15/11, στις 10.30 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί με κεντρικό ομιλητή τον Αρχιμ. Βαρνάβα Γιάγκου, υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, με εξαιρετική προσφορά και εμπειρία σε θέματα ποιμαντικής της οικογένειας.

Ο π. Βαρνάβας θα αναπτύξει το θέμα «Η αιτία της στενοχώριας και ο λόγος της χαράς». Παράλληλα με την ομιλία του π. Βαρνάβα, θα λειτουργήσει τμήμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών σε χώρους του Συνεδριακού Κέντρου.

Η Ιερά Μητρόπολή καλεί τους και τους νέους συζύγους να συμμετάσχουν στην εν λόγω , που υπόσχεται να προσφέρει μία ευχάριστη συναναστροφή και , με σκοπό την αναζήτηση των αιτιών της στενοχώριας και την ανακάλυψη του λόγου της χαράς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση