Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Εκδήλωση ανθρωπιάς από τον “Εσταυρωμένο” την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Εκδήλωση ανθρωπιάς από τον “Εσταυρωμένο” την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Εκδήλωση ανθρωπιάς από τον “Εσταυρωμένο” την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μέλη του Δ.Σ και του Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», με επικεφαλής τον πρόεδρό του π. Θεόδωρο Μπατάκα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης “ΦΙΛΥΡΑ”, που βρίσκεται απέναντι από το Γενικό του Βόλου.

Εκεί παρέθεσαν γεύμα στους τροφίμους, έκοψαν την βασιλόπιτα και προσέφεραν δώρα.

Ο π. Θεόδωρος εξήρε την προσπάθεια του νοσηλευτικού προσωπικού και τόνισε πως τόσο ο «Ε» όσο και η Μητρόπολη γνωρίζουν τις δυσκολίες του έργου αυτού και στέκονται πάντοτε αρωγοί στις ανάγκες των ασθενών και φροντιστών τους.

Ήταν μία όμορφη και συγκινητική στην απλότητά της εκδήλωση ανθρωπιάς, που επανεισάγει τους τροφίμους στην και αποκαθιστά σταδιακά την ανθρώπινη επαφή με τον έξω κόσμο.

Αυτές οι αυθόρμητες χειρονομίες συμβάλλουν στον ψυχικό κόσμο των ασθενών όσο και μια μακροχρόνια θεραπεία φαρμάκων.

Ο «Ε» πραγματοποιεί πάντοτε την ίδια ημέρα αυτήν την επίσκεψη, που γίνεται μια πραγματική αγκαλιά ασφάλειας και φροντίδας για τους εμπερίστατους αδελφούς, και προσφέρει μαζί με τα δώρα τις θερμότερες ευχές του για το Νέο Έτος 2019.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

  • Τουρκικές εκλογές: Νικητής ο Ερντογάν #Τουρκικέςεκλογές - https://t.co/oLQiZbdeUG -

"Αλιεύοντας" την είδηση