Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου
Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου

Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα λειτουργήσει το Σάββατο 28/9 ο Δημητριάδος  Ιγνάτιος. Κατά την Θεία Λειτουργία,  θα τελέσει την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου του ναού  Γεωργίου Κορνούτου, εγγάμου και πατρός ενός τέκνου.

 

Εγκαίνια Αγίου Ελευθερίου Βόλου

Την Κυριακή 29/9 θα τελεστούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, το Σάββατο 28/9, στις 6.30 μ.μ., θα τελεστούν η κατάθεση των Ιερών Λειψάνων, των Αγίων Ελευθερίου, Τρύφωνος και Γεδεών και θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των εγκαινίων, χοροστατούντος του μητροπολίτου Θερμοπυλών   Ιωάννου, ηγουμένου της Μονής Πεντέλης.

Την Κυριακή 29/9 θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των εγκαινίων του ναού, ιερουργούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος   Ιγνατίου, συλλειτουργούντος του μητροπολίτου Θερμοπυλών  Ιωάννου.

Από την Δευτέρα 30/9 έως την Παρασκευή 5/10 θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία, ενώ την Παρασκευή 4/10, στις 8.30 μ.μ., θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Την Κυριακή 6/10 θα τελεστεί Μνημόσυνο για τους δωρητές του Ναού.

 

Στη Μεταμόρφωση ο Σμύρνης

Στην περιοχή και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, θα ιερουργήσει αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο μητροπολίτης Σμύρνης  Βαρθολομαίος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση