Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου
Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου

Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα λειτουργήσει το Σάββατο 28/9 ο μητροπολίτης Δημητριάδος  Ιγνάτιος. Κατά την Θεία Λειτουργία,  θα τελέσει την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου του ναού  Γεωργίου Κορνούτου, εγγάμου και πατρός ενός τέκνου.

 

Εγκαίνια Αγίου Ελευθερίου Βόλου

Την Κυριακή 29/9 θα τελεστούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, το Σάββατο 28/9, στις 6.30 μ.μ., θα τελεστούν η κατάθεση των Ιερών Λειψάνων, των Αγίων Ελευθερίου, Τρύφωνος και Γεδεών και θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των εγκαινίων, χοροστατούντος του μητροπολίτου Θερμοπυλών   Ιωάννου, ηγουμένου της Μονής Πεντέλης.

Την Κυριακή 29/9 θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των εγκαινίων του ναού, ιερουργούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος   Ιγνατίου, συλλειτουργούντος του μητροπολίτου Θερμοπυλών  Ιωάννου.

Από την Δευτέρα 30/9 έως την Παρασκευή 5/10 θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία, ενώ την Παρασκευή 4/10, στις 8.30 μ.μ., θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Την Κυριακή 6/10 θα τελεστεί Μνημόσυνο για τους δωρητές του Ναού.

 

Στη Μεταμόρφωση ο μητροπολίτης Σμύρνης

Στην περιοχή και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, θα ιερουργήσει αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο μητροπολίτης Σμύρνης  Βαρθολομαίος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πάνω από 1,5εκ. ευρώ στους δήμους της Μαγνησίας για λειτουργικές δαπάνες - https://t.co/3PI7RWGfwL -

  • Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου η ΔΕΗ με 8 πακέτα - https://t.co/IWdLj4iDiI -

  • Συρία: 72 άμαχοι, 224 μαχητές των SDF και 183 αντάρτες σύμμαχοι των Τούρκων νεκροί μετά από 8 μέρες μαχών… - https://t.co/J4RFxTcgp4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση