Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Δράσεις του «Εσταυρωμένου»
Δράσεις του «Εσταυρωμένου»

Δράσεις του «Εσταυρωμένου»

Ενδιαφέρον για τα παιδιά του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

Την Παρασκευή 31/1, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία, πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Σ.Κ. Βόλου ο “Εσταυρωμένος” η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βαπιτας στο Ίδρυμα Αγωγής  Ανηλίκων Βόλου.

Ειδικότερα, το Ίδρυμα επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του “Ε” , π. Θεόδωρος Μπατάκας και μέλη-εθελοντές του Συλλόγου.

Μετά την ευλογία της Βαπιτας – προσφοράς του “Ε” – ακολούθησε  σύναξη, στη διάρκεια της οποίας ο π. Θεόδωρος αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και επικέντρωσε τον λόγο του στην έμπρακτη αγάπη με την οποία περιβάλλει η διακονία του “Ε” όλα αυτά τα χρόνια τους αναγκεμέ αδελφούς. Στη συνέχεια, όπως κάθε χρόνο, στα παιδιά του ιδρύματος μοιράστηκαν προσωπικά δ από τον σύλλογο και συγκεκριμένα από ένα ζευγάρι .

Δωρεάν ενδύματα για δεκάδες άπορους μαθητές του 10ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας

Για πολλοστή φορά, η συνεργασία του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας (Αλιβέρι) με τον Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” έφερε πολλούς καρπούς. Σαράντα (40) χαρτοκιβώτια με παιδικά ενδύματα προσφέρθηκαν στο για την στήριξη των απόρων οικογενειών των .

Στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων οι εθελοντές-συνεργάτες του “Ε” δημιούργησαν μια όμορφη έκθεση πάνω σε τραπέζια και και το Σάββατο 1/2 δεκάδες μητέρες των επισκέφθηκαν την αίθουσα και έλαβαν τα αναγκαία είδη ένδυσης για τα παιδιά τους.

Όλα οργανώθηκαν με αγάπη υπό την εποπτεία του αξιέπαινου διευθυντή του υ  Τάσου Γούκου και των δασκάλων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση