Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Δωροέκθεση για την ενίσχυση του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»
Δωροέκθεση για την ενίσχυση του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Δωροέκθεση για την ενίσχυση του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Ο  Σ. Σ. Κ. ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΣ», εγκαινίασε, την Κυριακή 3/6, Δωροέκθεση, στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας () – Θουκυδίδου 10, στον Βόλο (απέναντι από το ΙΚΑ).

Η εκδήλωση αυτή  εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που είναι αφιερωμένες στην μνήμη του Αγίου , προστάτου του Συλλόγου.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο πρόεδρος και ο του  Δ.Σ. του Συλλόγου, τα μέλη και οι εθελοντές του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΥ», καθώς και αρκετός που προσήλθε με σκοπό τη στήριξη του τόσο σημαντικού υ που επιτελεί.

Ο π. Θεόδωρος Μοατάκας τέλεσε την παράκληση  στον Άγιο Λουκά, εικόνα του οποίου βρίσκεται στο όμορφα διαμορφωμένο μικρό παρεκκλήσι,  στην αυλή του 

Στην συνέχεια, τέλεσε αγιασμό των εγκαινίων της Δωροέκθεσης και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους.

Τα είδη που εκτίθενται είναι γυναικεία ενδύματα όλων των ειδών, υποκάμισα και παντελόνια ανδρικά, παιδικά ρούχα όλων των ηλικιών, γυναικεία και παιδικά παπούτσια, χειροποίητες κατασκευές από ξύλο, γυαλί, νήματα και κουρέλια, κοσμήματα, πετσέτες, εικόνες του Χριστού και του Αγίου Λουκά, καθώς και όλες οι εκ του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», CD, DVD  και κυρίως τα δύο του π. Θεόδωρου.

Οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με την παρουσία τους στην παράκληση του Αγίου και τον αγιασμό, αλλά και με την αγορά αντικειμένων, ενισχύοντας οικονομικά το λειτούργημα που επιτελεί.

Η Δωροέκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. και από τις 6.00 έως τις 8.30 μ.μ., έως τις 9 Ιουνίου.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση