Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ /   Διοργάνωση εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
  Διοργάνωση εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

  Διοργάνωση εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821 θα διοργανώσει η Μητρόπολη Δημητριάδος μέσω της «Μαγνήτων Κιβωτού» και σε συνεργασία με φορείς της Μαγνησίας. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται από τη “Μαγνήτων Κιβωτός” για τη του πολιτιστικού ποθέματος.

Όπως ανέφερε , εκτός από την ειδική επιτροπή που συνέστησε η κυβέρνηση, σχετική πρωτοβουλία έχει αναλάβει και η Ιερά για την οργάνωση εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν και τη Θεσσαλία. «Εμείς όμως θα ετοιμάσουμε ένα δικό μας πρόγραμμα, σε συνεργασία με όλους τους φορείς που θα καλέσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα για να οργανωθούμε έγκαιρα, ώστε οι εκδηλώσεις που θα αποφασιστούν να κατανεμηθούν σωστά μέσα στη χρονιά , για  να μην  συμπέσουν χρονικά με άλλες άλλων φορέων. Αυτό που επιθυμούμε είναι να στείλουμε ένα μήνυμα για το τι έγινε τότε αλλά και τι μηνύματα λαμβάνουμε για το μέλλον», επισήμανε ο κ. Ιγνάτιος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση