Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Δημοπρατείται το έργο της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου του Βόλου
Δημοπρατείται το έργο της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου του Βόλου

Δημοπρατείται το έργο της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου του Βόλου

Σημαντικές παρεμβάσεις για τη στήριξη και στεγανοποίηση της στέγης του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Νικολάου του θα ξεκινήσουν σύντομα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης του έργου ύψους 400.000 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση. Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων του ναού που έχει να συντηρηθεί ουσιαστικά από το 1934, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος δημοπρατούμε το επόμενο διάστημα ένα σημαντικό θρησκευτικό έργο για την πόλη του .

Σεβόμενοι τους συμπολίτες Χριστιανούς που εκκλησιάζονται και σε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνάτιο πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τη του ναού. Τα μνημεία πρέπει να είναι προσβάσιμα στους πολίτες και τους επισκέπτες, μέσα από ένα πλαίσιο που σέβεται την υπόστασή τους και  τονίζει τη διαλεκτική σχέση του παρελθόντος με το » τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση