Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ »  Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για το 1821«Τα Οικονομικά του Αγώνος- Η επίτευξη και η αναγνώριση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας»
 Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για το 1821«Τα Οικονομικά του Αγώνος- Η επίτευξη και η αναγνώριση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας»

 Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για το 1821«Τα Οικονομικά του Αγώνος- Η επίτευξη και η αναγνώριση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας»

 

Η Διαρκής Ιερά της Εκκλησίας της Ελλάδος προαναγγέλλει την διαδικτυακή πραγματο του Θ' Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, με θέμα: «Τα Οικονομικά του Αγώνος- Η επίτευξη και η της Ελληνικής Ανεξαρτησίας».

Οι του Θ' Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου θα εκκινήσουν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, στις 5μ.μ., με το εναρκτήριο μήνυμα του  Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  Ιερωνύμου.

Στη διάρκειά του, θα ανακοινωθούν εισηγήσεις από 32 διακεκριμέ ακαδημαϊκούς και πανεπιστημιακούς διδασκάλους, φιλίστορες ερευνητές, καθώς και εκπροσώπους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και της Αγιωνύμου Αθωνικής ς.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου θα είναι εφικτή στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, όπου αυτό θα αναμεταδίδεται ζωντανά:

https://www.ekklisia1821.gr

https://www.facebook.com/ekklisia1821

www.twitter.com/ekklisia1821

www.youtube.com/c/ecclesiaTVgr

https://www.facebook.com/ecclesiatelevision

 

Αναλυτικά το του Συνεδρίου δείτε εδώ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση