Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού
Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού

Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού

Την «Μητρόπολη» των εορτών, τα ετοιμάζεται να εορτάσει η Τοπική Εκκλησία της , με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό ναό Βόλου.

Την παραμονή της ς, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου Ιγνατίου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο αρχιμ. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος, προϊστάμενος του ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου.

Ανήμερα της εορτής, από τις 5.00 έως τις 8.30 π.μ., θα τελεστούν ο Όρθρος και η Πανηγυρική των Χριστουγέννων, ιερουργούντος του κ. Ιγνατίου.

Στις 8.45 π.μ. θα ξεκινήσει Β΄ Χριστουγεννιάτικη , η οποία θα απολύσει στις 10.00 π.μ.

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων και όλου του Αγίου Δωδεκαημέρου, που έχουν καταρτίσει οι ενορίες του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως imd.gr

Η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου
στον τ. πρόεδρο των Εθελοντών Αιμοδοτών

Την Δευτέρα 26/12 η Εκκλησία εορτάζει την Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα απονείμει την Ανώτατη της Μητροπόλεως Δημητριάδος, τον Χρυσό Σταυρό μετά Διπλώματος, στον τ. πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ιγνάτιο ελαγώτη, για την αξεπέραστη προσφορά του, επί σειρά πολλών ετών, στον χώρο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση