Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού
Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού

Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού

Την «Μητρόπολη» των εορτών, τα Χριστούγεννα ετοιμάζεται να εορτάσει η Τοπική Εκκλησία της , με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό ναό Αγίου ικολάου .

Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου Ιγνατίου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο αρχιμ. Αναγνωστόπουλος, προϊστάμενος του ναού .

Ανήμερα της εορτής, από τις 5.00 έως τις 8.30 π.μ., θα τελεστούν ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, ιερουργούντος του κ. Ιγνατίου.

Στις 8.45 π.μ. θα ξεκινήσει Β΄ Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία, η οποία θα απολύσει στις 10.00 π.μ.

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων και όλου του Αγίου Δωδεκαημέρου, που έχουν καταρτίσει οι ενορίες του Βόλου και της έας Ιωνίας, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως imd.gr

Η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου
στον τ. πρόεδρο των Εθελοντών Αιμοδοτών

Την Δευτέρα 26/12 η Εκκλησία εορτάζει την Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα απονείμει την Ανώτατη της Μητροπόλεως Δημητριάδος, τον Χρυσό Σταυρό μετά Διπλώματος, στον τ. πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ιγνάτιο Γελαγώτη, για την αξεπέραστη προσφορά του, επί σειρά πολλών ετών, στον χώρο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση