Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» στο Αλιβέρι
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» στο Αλιβέρι

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» στο Αλιβέρι

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στο πλίσιο του Προγράμμτος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος – τριετές πρόγραμμα κοινωνικής παρέμβασης στο Αλιβέρι και την », θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/12, στις 5μ.μ. στο Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:

Α. Η Ορχήστρα νέων , υπό τη διδασκαλία του Δημητρίου Χατζηγεωργίου, του Αναστασίου και τη συμμετοχή των τμημάτων μουσικών οργάνων του προγράμματος.

Θα συνοδεύει η παραδοσιακή χορωδία, με χοράρχη τον Δημήτριο Χατζηγεωργίου, του Ανδρέα, πρωτοψάλτη και καθηγητή Βυζ. Μουσικής, στην οποία θα συμμετάσχουν του τμήματος Βυζ. Μουσικής του προγράμματος και της Σχολής Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως.

Β. Η Χορωδία «», με υπεύθυνο τον Ευάγγελο Μπαντελά, εκπαιδευτικό – μουσικό και το τμήμα Παραδοσιακού χορού του προγράμματος, υπό τη δ/νση της κ. Κατερίνας τόντη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο από την ομάδα θεάτρου κι αφήγησης του προγράμματος, με υπεύθυνη την θεατρολόγο Αλίκη Κουκουμβρή, βασισμένο στο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Αμερικάνος».

Παράλληλα, θα λειτουργεί έκθεση χειροτεχνίας από το τμήμα εικαστικών του Προγράμματος.

Την εκδήλωση θα ευλογήσει με την παρουσία του ο μητροπολίτης .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση