Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» στο Αλιβέρι
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» στο Αλιβέρι

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» στο Αλιβέρι

Χριστουγεννιάτικη , στο πλαίσιο του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος – τριετές κοινωνικής παρέμβασης στο Αλιβέρι και την Αγία Παρασκευή», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/12, στις 5μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Στην θα συμμετάσχουν:

. Η Ορχήστρα νέων «Ιωνία», υπό τη διδασκαλία του Δημητρίου Χατζηγεωργίου, του Αναστασίου και τη συμμετοχή των τμημάτων μουσικών οργάνων του προγράμματος.

Θα συνοδεύει η παραδοσιακή χορωδία, με χοράρχη τον Δημήτριο Χατζηγεωργίου, του Ανδρέα, πρωτοψάλτη και καθηγητή Βυζ. Μουσικής, στην οποία θα συμμετάσχουν μαθητές του τμήματος Βυζ. Μουσικής του προγράμματος και της Σχολής Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως.

Β. Η Χορωδία «», με υπεύθυνο τον Ευάγγελο Μπαντελά, εκπαιδευτικό – μουσικό και το τμήμα Παραδοσιακού χορού του προγράμματος, υπό τη δ/νση της κ. Κατερίνας Ντόντη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο από την ομάδα θεάτρου κι αφήγησης του προγράμματος, με υπεύθυνη την θεατρολόγο Αλίκη Κουκουμβρή, βασισμένο στο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Αμερικάνος».

Παράλληλα, θα λειτουργεί χειροτεχνίας από το τμήμα εικαστικών του Προγράμματος.

Την εκδήλωση θα ευλογήσει με την παρουσία του ο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση