Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων

 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργνώνει το Γρφείο εότητας της Τοπικής  Εκκλησίας, την 17/12, στις 5 μ.μ., στο Συνεδριακό κέντρο ς.

Η φετινή πρωτοβουλία του Γραφείου εότητας έχει ως σκοπό να προσφέρει σε όλα τα μέλη των Ενοριακών Κατηχητικών Ομάδων μία ευκαιρία δημιουργικής απασχόλησης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου.

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε τρία τμήματα: το πρώτο θα περιλαμβάνει την υποδοχή των κατηχητικών ομάδων κάθε ς και στη συνέχεια την συγκρότηση των τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης, με θέμα την Εορτή των Χριστουγέννων.

Στο δεύτερο τμήμα τα μέλη των Κατηχητικών Σχολείων των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού θα απολαύσουν μιάμιση ώρα απασχόλησης με πολλές εκπλήξεις και δράσεις ψυχαγωγίας. Αντίστοιχα, τα παιδιά της προς και της πρώτης ς ηλικίας, θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο Ελληνικό Δωδεκαήμερο, την περίοδο δηλ. από την παραμονή των Χριστουγέννων έως τα Θεοφάνεια. Τα παιδιά θα ξεδιπλώσουν τα ελληνικά ήθη και έθιμα της κάθε περιοχής, μέσα από πλούσιες παραδοσιακές χορογραφίες και μελωδικά κάλαντα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την καταληκτήρια του μητροπολίτη Ιγνατίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση