Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Χειροτονία νέου πρεσβυτέρου στη Ι.Μ.Δ.
Χειροτονία νέου πρεσβυτέρου στη Ι.Μ.Δ.

Χειροτονία νέου πρεσβυτέρου στη Ι.Μ.Δ.

 

Μνήμη Αγίου Λουκά του Ιατρού και Οσίου Ονουφρίου

Στον Μητροπολιτικό Ιερό αό Αγίου ικολάου θα λειτουργήσει την Κυριακή (11/6) ο  Μητροπολίτης Δημητριάδος  Ιγνάτιος. Κατά τη Θεία Λειτουργία, ο κ. Ιγνάτιος θα τελέσει την εις πρεσβύτερον του διακόνου του Ναού, π. Σταύρου Σωτηρόπουλου, εγγάμου, πτυχιούχου της Θεολογικής Σχολής του Α.

Μνήμη Αγίου Λουκά του Ιατρού

Την ίδια ημέρα η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως & ς. Στην   Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει το  Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στο Διμήνι, όπου την παραμονή της ς θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του π. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Τη Δευτέρα 12/6 η Εκκλησία  τιμά την μνήμη του Οσίου Ονουφρίου και στην Ιερά Μητρόπολη   πανηγυρίζει ο Ομώνυμος Ναός του ομωνύμου χωρίου. Την παραμονή της ς, στις 7 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση