Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Χειροτονία νέου κληρικού – Ρασοφορία μοναχής
Χειροτονία νέου κληρικού – Ρασοφορία μοναχής

Χειροτονία νέου κληρικού – Ρασοφορία μοναχής

Ιδιαίτερη στιγμή για την ζωή της Τοπικής Εκκλησίας αποτελεί η χειροτονία νέου κληρικού, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2/4 στην πόλη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1/4, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα λάβει τον βαθμό του διακόνου, από τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο, ο Σταύρος Ποδαρόπουλος, 59 ετών, πτυχιούχος της ΑΣΟΕ, τραπεζικός, έγγαμος και δύο τέκνων, εκ των οποίων ο αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως π. Ιωήλ Ποδαρόπουλος.

Την Κυριακή 2/4, θα τελεστεί η εις πρεσβύτερον χειροτονία του στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, από τον κ. Ιγνάτιο.

Ρασοφορία νέας μοναχής

Το Σάββατο 1/4, ο Μητροπολίτης , στις 4.00 μ.μ., θα τελέσει την ρασοφορία νέας μοναχής, στην Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου.

Την Κυριακή 2/4, στις 6.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Στ΄ και τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ιγνατίου. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος θα ολοκληρώσει την σειρά των κατανυκτικών ομιλιών του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση