Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Η Αποτομή του Τιμίου Προδρόμου
Η Αποτομή του Τιμίου Προδρόμου

Η Αποτομή του Τιμίου Προδρόμου

Την Αποτομή της Τιμίς Κεφλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου τιμά η Εκκλησία την Τρίτη 29/8.

Επίκεντρο του εορτασμού στην   θα είναι η   Μονή Τιμίου Προδρόμου Συκής, όπου την παραμονή της ς θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του  μητροπολίτη Βελεστίνου  Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του μητροπολίτη Δημητριάδος  Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την Αποτομή του Τιμίου Προδρόμου τιμούν, επίσης:

Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική .

Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Βροχιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Κων/νου Αυγέρη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Παναγιώτη Κολο, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Αφετών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Καλλινίκου Γεωργακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων ήσων   εκταρίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς

Την παραμονή της εορτής, στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Βυζίτσης

Την παραμονή της εορτής, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση