Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Η Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου
Η Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου

Η Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου

Την μνήμη της Απος της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου τιμά η Εκκλησία μας τη Δευτέρα 29/8.

Την παραμονή της εορτής το πρωί ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Βόλου.

Την μνήμη του Τιμίου Προδρόμου πανηγυρίζουν:

Τιμίου Προδρόμου Συκής

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς

Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροστατούντος του Επισκόπου Χριστουπόλεως κ. Μακαρίου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του κ. Μακαρίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Τιμίου Προδρόμου Αφετών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στον τ. εφημέριο του Ναού, Πρωτ. Σταμάτιο Σταθαράκο, επί τη συμπληρώσει 45 ετών ευδοκίμου ιερατικής διακονίας στην ενορία.

Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Βυζίτσας

Την παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Βροχιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. νσταντίνου Αυγέρη, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Παναγιώτη Κολο, ο οποίος θα ομιλήσει.

"Αλιεύοντας" την είδηση