Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Απολογήθηκε ο εφημέριος των Καναλίων
Απολογήθηκε ο εφημέριος των Καναλίων

Απολογήθηκε ο εφημέριος των Καναλίων

Ενώπιον του μητροπολίτου εμφανίστηκε σήμερα ο εφημέριος του ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλίων π. Αθανάσιος Σκοπιανός.

Ο π. Αθανάσιος, τις τελευταίες ημέρες, απασχόλησε αρνητικά την κοινή γνώμη, καθώς αποκαλύφθηκε, διά του Τύπου, αλλά και διά προσωπικών καταγγελιών από ενορίτες του και όχι μόνο, ότι προέβαινε συστηματικά σε αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Η στάση του κληρικού παραβαίνει σαφώς τις ξεκάθαρες θέσεις και υποδείξεις της Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως και του επισκόπου, που αφορούν στον εμβολιασμό ως το μόνο μέσον για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ προκαλεί σύγχυση και αμηχανία στον λαό.

Ο εφημέριος των Καναλίων δήλωσε ενώπιον του ότι, «κατόπιν της δημοσιότητας πού δόθηκε γύρω από το πρόσωπό μου, επιθυμώ να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τον επίσκοπό μου και από τους ενορίτες μου για την απερισκεψία μου, η οποία μπορούσε να παρασύρει ή να θέσει σε κίνδυνο κάποιον από τους ενορίτες μου».

Νέα εγκύκλιος για την στάση των κληρικών έναντι της πανδημίας

Επείγον εγκύκλιο σημείωμα απέστειλε σήμερα προς τους κληρικούς της ο κ. Ιγνάτιος, επανερχόμενος στο ζήτημα της στάσης των κληρικών μας απέναντι στην πανδημία και του εμβολιασμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

  • Την ΑΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/bSKXfLuSUf -

"Αλιεύοντας" την είδηση