Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Απολογισμός του Εράνου Αγάπης 2018 στη Μαγνησία
Απολογισμός του Εράνου Αγάπης 2018 στη Μαγνησία

Απολογισμός του Εράνου Αγάπης 2018 στη Μαγνησία

Η ετήσια εόρτια για τον απολογισμό του Εράνου Αγάπης της παρελθούσας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ξενία του Βόλου. Στην συμμετείχαν δεκάδες εθελόντριες που διεξήγαγαν τον Έρανο στις ενορίες, κατά την διάρκεια των εορτών και οι υπεύθυνοι εφημέριοι.

Ο μητροπολίτης Ιγνάτιος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και προχώρησε στον απολογισμό του Εράνου Αγάπης 2018, ο οποίος ανήλθε στο ποσό των 93.382 και εν γένει του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, κατά το παρελθόν έτος.

Ο κ. Ιγνάτιος, απευθυνόμενος στις εθελόντριες, τις χαρακτήρισε «πλούτο μας, ό,τι καλύτερο διαθέτει η τοπική Εκκλησία. Είστε οι άνθρωποι της αγάπης, της προσφοράς και της θυσίας».

Επίσης αναφέρθηκε στην λειτουργία των ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων, στο έργο του «Εσταυρωμένου» για τους φυλακισμένους και τους ανθρώπους της ανάγκης, στην ανεκτίμητη προσφορά των Σπιτιών αλήνης και τόνισε ότι «κυρίως αυτά τα χρόνια της μεγάλης κρίσης, φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων». Μίλησε για το έργο των Λειτουργών Υγείας της Αγάπης, αλλά και τις στοχευμένες δράσεις σε περιπτώσεις ακραίας ς και ανέχειας, σε με άλλους φορείς του τόπου μας.

Τέλος ευχαρίστησε τις , γιατί δίνουν μαρτυρία Χριστού στην κοινωνία, μέσα από τα της αγάπης στα οποία διακονούν και ευχήθηκε πλούσια την Χάρη του Θεού στις ίδιες και στις οικογένειές τους.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν το Χορωδιακό και το Χορευτικό Τμήμα υναικών Παραδοσιακής Μουσικής της Μητροπόλεως, ενώ παρατέθηκε εόρτια δεξίωση προς όλους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση