Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εργασίες αποκατάστασης του ιερού ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το επόμενο διάστημα ο Θεσσαλίας υπογράφει τη σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση και συντήρηση τμημάτων πεσσών ιερού ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας» προϋπολογισμό 15.872 ευρώ.

Στον ιερό ναό θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντιδιαβρωτικής ς και επισκευής οπλισμένου σκυροδέματος των δύο υποστυλωμάτων, έλεγχος και επιδιόρθωση της επικεράμωσης με αντίστοιχα κεραμίδια διαστάσεων και χρωματισμού, επιδιορθώσεις της τοιχοποιίας και αποκατάσταση στεγάνωσης ποδιών παραθύρων της κόγχης του ιερού ναού.

Σε με την Μητρόπολη , την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ς Δωροθέας Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις μας προχωράμε στις απαραίτητες εργασίες για την συντήρηση του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας» δηλώνει ο Θεσσαλίας . «Με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιούμε έργα που αναδεικνύουν και αξιοποιούν τη θρησκευτική μας κληρονομιά. Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας η κρίση του -19, εμείς, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας και να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες τους».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση