Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εργσίες ποκατάστασης του ιερού ναού ς Νέας Ιωνίας προχωρά η Περιφέρεια ς.

Το επόμενο διάστημα ο ς Κώστας Αγοραστός υπογράφει τη σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση και συντήρηση τμημάτων πεσσών ιερού ναού ς Νέας Ιωνίας» προϋπολογισμό 15.872 ευρώ.

Στον ιερό ναό θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντιδιαβρωτικής προστασίας και επισκευής οπλισμένου σκυροδέματος των δύο υποστυλωμάτων, έλεγχος και επιδιόρθωση της επικεράμωσης με αντίστοιχα κεραμίδια διαστάσεων και χρωματισμού, επιδιορθώσεις της τοιχοποιίας και αποκατάσταση στεγάνωσης ποδιών παραθύρων της κόγχης του ιερού ναού.

Σε συνεργασία με την Μητρόπολη Δημητριάδος, την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στις απαραίτητες εργασίες για την συντήρηση του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιούμε έργα που αναδεικνύουν και αξιοποιούν τη θρησκευτική μας κληρονομιά. Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της η κρίση του Covid-19, εμείς, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας και να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες τους».

"Αλιεύοντας" την είδηση