Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αποκατάσταση των πεσσών του ι.ν. Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εργασίες αποκατάστασης του ιερού ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το επόμενο διάστημα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει τη σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση και συντήρηση τμημάτων πεσσών ιερού ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας» προϋπολογισμό 15.872 ευρώ.

Στον ιερό ναό θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντιδιαβρωτικής προστασίας και επισκευής οπλισμένου σκυροδέματος των δύο υποστυλωμάτων, έλεγχος και επιδιόρθωση της επικεράμωσης με αντίστοιχα κεραμίδια διαστάσεων και χρωματισμού, επιδιορθώσεις της τοιχοποιίας και αποκατάσταση στεγάνωσης ποδιών παραθύρων της κόγχης του ιερού ναού.

Σε συνεργασία με την Μητρόπολη Δημητριάδος, την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στις απαραίτητες εργασίες για την συντήρηση του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιούμε έργα που αναδεικνύουν και αξιοποιούν τη θρησκευτική μας κληρονομιά. Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας η κρίση του Covid-19, εμείς, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας και να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες τους».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεμπλόκαρε η καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ σε ελεύθερους επαγγελματίες - https://t.co/fjMmhp630o -

  • Επιστολή ΣΒΘΣΕ στους ΟΤΑ για απαλλαγή από δημοτικά τέλη λόγω κορωναϊού - https://t.co/erDhLsBciK -

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τα μέτρα ενίσχυσης των ιατρείων Β. Σποράδων, λόγω των έκτακτων συνθηκών COVID-19… - https://t.co/ArVqnQ48wm -

"Αλιεύοντας" την είδηση