Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Απεβίωσε ο μητροπολίτης πρ. Πειραιώς & Φαλήρου Καλλίνικος
Απεβίωσε ο μητροπολίτης πρ. Πειραιώς & Φαλήρου Καλλίνικος

Απεβίωσε ο μητροπολίτης πρ. Πειραιώς & Φαλήρου Καλλίνικος

Με την κατ’ άνθρωπον θλίψη, η  αναγγέλλει την προς Κύριον μακαρία εκδημία του μητροπολίτου πρ. & Φαλήρου κυρού Καλλινίκου (Καρούσου), σήμερα, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Καλεί δε όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα  να συμμετάσχει προσευχητικά στο της Ἐκκλησίας, για την κοίμηση ενός ιεράρχου, ο οποίος συνδέθηκε με την πόλη του Βόλου και τον λαό  ήδη από το 1974, ως πνευματικός πατήρ τόσο του τότε μητροπολίτου Δημητριάδος και κατόπιν Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, όσο και του .

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος ιεράρχου θα τελεσθεί στον  Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος , την Τρίτη 3 Μαρτίου και 11.00 π.μ.

Για όσους επιθυμούν να μεταβούν στον Πειραιά, για να συμμετάσχουν σε αυτή, η Δημητριάδος  θα δρομολογήσει λεωφορεία, που θα αναχωρήσουν από τον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, την Τρίτη, 3 Μαρτίου και 5.00 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής στον π. Απόστολο Ντόκο, στο τηλέφωνο: 6945 358138.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση