Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας
Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας

Με πρωτοβουλία του μητροπολίτου Δημητριάδος  Ιγνατίου και του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΣ”, πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/12) μια νέα ανθρωπιστική Σκοπός της η ενίσχυση των φιλότιμων προσπαθειών της Αλικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την φιλοξενία και εκατοντάδων σεισμόπληκτων που βρέθηκαν στο δρόμο μετά από τον φοβερό σεισμό που έπληξε την γειτονική χ.

Συγκεκριμένα, δύο του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της  -παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”– μετέφεραν την έμπρακτη αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας στον Πειραιά και παρέδωσαν σε εκπρόσωπο της Αλικής Ορθοδόξου Εκκλησίας μια ικανή ποσότητα αναγκαίων ειδών: 69 χαρτοκιβώτια με παιδικά, ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, κλινοσκεπάσματα και ένα χαρτοκιβώτιο με παιδικά βιβλία.

Με τη χάρη του Θεού και τις άοκνες προσπάθειες των εθελοντών-συνεργατών του “Ε”, το ΚΕ.Δ.Α.Β. είναι πάντοτε έτοιμο να πραγματοποιήσει κι άλλες ανθρωπιστικές αποστολές, σε οποιοδήποτε  σημείο της πατρίδας μας παρουσιαστεί έκτακτη ανάγκη, ακόμη και στο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση