Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου» στις φυλακές Νιγρίτας
Ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου» στις φυλακές Νιγρίτας

Ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου» στις φυλακές Νιγρίτας

Μετά από παράκληση της Διεύθυνσης και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Καταστήματος Κράτησης ιγρίτας, ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΣ” πραγματοποίησε, την Πέμπτη 21/03, μια νέα , με σκοπό την στήριξη των εκατοντάδων απόρων κρατουμένων και αυτής της μεγάλης ς.

Ένα μικρό κλιμάκιο του συλλόγου με επικεφαλής τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, πρόεδρο του Δ.Σ., και οδηγό τον Γ. Χρόνη, ταξίαρχο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και εθελοντή του “Ε”, ταξίδευσε στην Νιγρίτα και παρέδωσε στις αρμόδιες κρατικές του χώρου κράτησης μια μεγάλη τητα ανθρωπιστικού υλικού, για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες των 500 απόρων φυλακισμένων που στοιβάζονται εκεί.

Η έμπρακτη αγάπη της τοπικής Εκκλησίας – διά του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” – συγκίνησε βαθύτατα τους υπηρεσιακούς παράγοντες, λαμβάνοντας υπόψη τον κόπο των εθελοντών, από το πολύωρο ταξίδι τους, αλλά και την πληθ και την ποιότητα των προσφορών σε κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες, ενδύματα, υποδήματα, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ξυριστικά, τσιγάρα, τηλε, σφουγγαρίστρες, σφουγγάρια υ, χρήματα κ.ά.

Το της Μ. Δημητριάδος – παράρτημα του “Ε” – είναι σε θέση να πραγματοποιήσει άμεσα και άλλες αποστολές, αξιοποιώντας τις προσφορές των συμπολιτών, αλλά και τον κόπο των δεκάδων εθελοντών του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση