Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Αμερικανοί στρατιώτες στηρίζουν τον «Εσταυρωμένο»
Αμερικανοί στρατιώτες στηρίζουν τον «Εσταυρωμένο»

Αμερικανοί στρατιώτες στηρίζουν τον «Εσταυρωμένο»

Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών, που φιλοξενήθηκαν στην περιοχή μας, επισκέφτηκαν το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) παράρτημα του συλλόγου ο “Ε” – και κατέθεσαν στον προϊστάμενο της βάρδιας μια ποσότητα από τα ατομικά τους είδη, όπως κουβέρτες, σεντόνια, ενδύματα, υποδήματα, είδη καθαριότητος, σακβουαγιάζ κ.άλ., με σκοπό  να προωθηθούν στους άπορους εγκλείστους των φυλακών της περιοχής .

Είχε προηγηθεί του επικεφαλής της θρησκευτικής τους υπηρεσίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου συνάντησε τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, πρόεδρο του “Ε” και στη συνέχεια αποφασίστηκε η με την τοπική  Εκκλησία.

Η των Αμερικανών στρατιωτών σε μια κοινωνική δομή της τοπικής Εκκλησίας ήταν πραγματικά μια έκπληξη για όλους τους του συλλόγου και άφησε πολλές καλές εντυπώσεις.

Ήδη, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της βοήθειας έχει παραδοθεί στις δύο της περιοχής : στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας και στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση