Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Αγρυπνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Μητροπολίτη στη Σούρπη
Αγρυπνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Μητροπολίτη  στη Σούρπη

Αγρυπνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Μητροπολίτη στη Σούρπη

 

Το βράδυ της 31ης/5 τελέσθηκε πό τον Μητροπολίτη  Ιγνάτιο Ιερά Αγρυπνί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σούρπης, για τους τελειόφοιτους ές του τοπικού Λυκείου, που σε λίγες ημέρες ξεκινούν την κρίσιμη περίοδο των εξετάσεων.

Στον Ναό παραβρέθηκαν οι ές της φετινής ΄ Λυκείου, οι τους καθώς και πολλοί μαθητές του υμνασίου και των υπολοίπων τάξεων του Λυκείου.

Παρόντες και  ο Δ/ντής του Γυμνασίου-Λυκείου Σούρπης Ιωάννης Θεοδώρου, μαζί με συναδέλφους του καθηγητές.

Στο αναλόγιο των ιεροψαλτών, για μια ακόμη χρονιά, έψαλλε  ο φιλόλογος, επί σειρά ετών, του υ και του Ι. Ν. Αναλήψεως Βόλου  Δημήτριος Κατσικλής, συνοδευόμενος από τους Βολιώτες ιερο  Γιώργο Χριστοδούλου,  Αχιλλέα Μαντάνη, Κώστα Ρήγα, Κώστα Νεοχωρίτη. Συλλειτούργησαν ο π. Χαρίτων, από την Αμαλιάπολη και ο π. Ευστάθιος από τον Αλμυρό.

Στο τέλος της βραδινής Ακολουθίας ο κ. Ιγνάτιος απευθύνθηκε,  στους μαθητές και τους ευχήθηκε, από καρδίας, ευόδωση των προσπαθειών τους την επίπονη περίοδο των σχολικών εξετάσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση